26 martie 2012

Din podul cu vechituri...

... a mai apărut o fotografie.


Între fotografia de sus şi cea de jos există mici diferenţe neesenţiale (cea mai fără importanţă este faptul că sunt făcute la distanţă de 25 de ani). Cine ghiceşte personajele ia premiul I.


Indicii din prezent:
-cei cu chelie n-au burtă.
-majoritatea celor cu burtă nu mai cântă nici măcar karaoke, decât în baie, probabil.
-unul încă mai cântă, deşi are burtă.

9 comentarii:

silvia spunea...

Buna, Catalin. Imi pare bine ca ti-ai reluat activitatea pe blog, dar imi pare rau ca nu stiu cine sunt distinsele personaje. Mi-ar fi placut sa primesc un premiu de la tine. Nu-i nimic, important e ca te-am regasit.

Cătălin Mareş spunea...

O, ce surpriză plăcută! N-ai să mă crezi, dar am avut o mică stare premonitorie în dimineaţa asta cu privire la tine. Mă bucur că ai reapărut.
Personajele, hm! În afară de al doilea din stânga, în fotografia de sus şi ultimul din dreapta, în cea de jos, care "se moa", ceilalţi sunt nişte chelioşi şi burtoşi dintr-o gaşcă gălăgioasă care pe vremuri susţineau visători că sunt o trupă rock. În rest, băieţi buni, binecrescuţi, cuminţi, respectuoşi şi ascultători, spun sărumâna la femei, mănâncă tot din farfurie şi nici berea n-o lasă nebăută, c-aşa-i frumos.

silvia spunea...

Si-o sa tot reapar, dar meteoric, din pacate. Am cam intrat in criza de timp.Ce-ti fac fetele ? Sper ca sunteti bine cu totii ! Poate vorbim odata, pana de Pasti. Stii ca anul asta ziua mea cade de Florii? Nu stiu de ce chestia asta ma bucura mai mult decat ziua in sine. Acum catva ani a cazut de chiar de Pasti. Si atunci am avut un sentiment ciudat. Semne...Te pup si sper sa-ti fac o vizita pe mess.

Cătălin Mareş spunea...

Ca pasionat de astronomie, pot spune că apariţia unui meteor este totdeauna un eveniment deosebit. Iar în ce priveşte ziua ta, cum sunt uituc de meserie, îţi voi spune de pe acum "La mulţi ani!", ca să fiu sigur că-ţi va sosi urarea la timp.

silvia spunea...

Multumesc, dar cand sunt prea multi, anii devin o povara. Oricum, urarea unui uituc de meserie, e foarte pretioasa !

Cătălin Mareş spunea...

Povara anilor adunaţi e compensată (dar oare şi consolată?) din plin de mireasma plăcută a experienţei şi înţelepciunii dobândite de-a lungul lor, chiar dacă, uneori, nostalgia vremurilor când sacul în care i-am tot strâns era cam pe jumătate plin faţă de acum se revoltă şi-mi zice mai va cu atâta înţelepciune, că tot mai bine e nebun, dar tânăr.

silvia spunea...

Are Puslojic doua versuri cu care sunt total de acord:

Fii intelept:
Fii neintelept!

Cătălin Mareş spunea...

Precizare: a nu se înţelege că aş fi vreun înţelept. Ce am scris mai devreme a fost doar o chestie aspirativă izvorâtă din teorie, că la teorie stau mai bine. :)

silvia spunea...

Nimeni nu-i intelept cu adevarat. Poate doar bunul Dumnezeu. El isi permite...